Odkrij, katere sestavine delujejo proti izpadanju las
Odkrij, katere sestavine delujejo proti izpadanju las Odkrij, katere sestavine delujejo proti povzročenemu izpadanju las povezanih s stresom, hormonskimi spremembami in kot posledica prebolelega Covida. Forcapil Anti-Chute linija vsebuje rastlinske izvlečke, vitamine in minerale, ki so ključni pri zmanjšanju in zaustavitvi izpadanja las.
Koža z rdečico
Koža z rdečico Običajno zardimo ob telesnem naporu, ko nam je vroče, se razburimo, smo v zadregi, pod stresom ali uživamo zelo začinjeno hrano. Ob vsem naštetem rdečica običajno izgine, saj je to le odziv na draženje, katerega posledica je pospešena prekrvavitev in pordelost.
10 nasvetov za zaščito kože pred soncem
10 nasvetov za zaščito kože pred soncem Vsi imamo radi s soncem obsijano kožo, še posebej v poletnih mesecih. A dejstvo je, da prekomerna izpostavljenost soncu lahko povzroči poškodbe kože in pospeši proces njenega staranja.
Dezodoranti – vse, česar še niste vedeli o njih
Dezodoranti – vse, česar še niste vedeli o njih Čeprav so se kulture in navade ljudi sčasoma spreminjale, nas še vedno veliko stvari povezuje. Ena od njih sega še v čase starih Egipčanov, ki so pazljivo skrbeli za svojo osebno higieno, med drugim so poskušali prikriti tudi neprijetne vonjave. Za to so uporabljali tisto, kar jim je dajala narava, torej različne rastline in vosek.
Nasveti za učvrstitev telesa, ki jih ne smete spregledati
Nasveti za učvrstitev telesa, ki jih ne smete spregledati Kolikokrat ste si že rekli, da boste od ponedeljka dalje na dieti? Ali pa, da boste redno telovadili? Takih dni je bilo zagotovo že veliko, zdaj pa je prišel trenutek, da svoje izklesano telo s ponosom pokažete na peščenih plažah. Potrudite se, da bo vaš način življenja zdrav, obenem pa ne pozabite na ustrezno nego kože.
Napoji žejno kožo, prepreči gube in staranje
Napoji žejno kožo, prepreči gube in staranje Skozi vse leto smo izpostavljeni različnim zunanjim dejavnikom, ki vplivajo na stanje naše kože. Onesnažen zrak, klimatske naprave ogrevanje, klor, morska sol, veter, UV žarki – vse to prispeva k dehidraciji koži.
Svetovanje o negi kože – Kaj lahko pričakujete?
Svetovanje o negi kože – Kaj lahko pričakujete? Verjamemo, da ob veliki ponudbi kozmetike na trgu pogosto ni najlažje izbrati idealne nege. Zato smo se odločili, da vam bomo pri tem pomagali, ne le z izbiro pravih izdelkov in ritualov, temveč tudi z boljšim razumevanjem vaše kože in njenih potreb.
Podočnjaki – znebite se jih na naraven način!
Podočnjaki – znebite se jih na naraven način! Koža na predelu okoli oči je zelo specifična. Je 3-krat tanjša v primerjavi z ostalim delom obraza, vsebuje zelo malo elastina in kolagena ter 5-krat manj žlez lojnic, zato je bolj nagnjena h gubanju.
Vonj vašega parfuma ne traja dolgo? Tu je rešitev!
Vonj vašega parfuma ne traja dolgo? Tu je rešitev! Verjetno se vam je že kdaj zgodilo, da ste kupili najnovejši parfum, ki pa je nato izgubil svoj čudoviti vonj že po eni uri od nanosa. To je lahko povezano s kakovostjo dišave ali z njenimi sestavinami, pomembna vlogo pa igra tudi pH naše kože.
Lepota & Glamur – Čarobno dišeče poletje na tvoji koži
Lepota & Glamur – Čarobno dišeče poletje na tvoji koži Nežne kapljice Huile Prodigieuse® ob melodijah sonca, morja in peska na vaši koži ustvarjajo najlepši poletni ples.
Prva anti-age nega kože in kako preprečiti staranje
Prva anti-age nega kože in kako preprečiti staranje Koža je po površini največji človeški organ. In tako kot vsi ostali organi, se tudi ona z leti stara.
15 najpogostejših napak pri negi kože
15 najpogostejših napak pri negi kože Vsakodnevna nega kože je prvi pogoj za njen lep videz. Vemo, da ženske letno porabijo od 4 do 6 kilogramov kozmetičnih izdelkov. Ni malo, kajne? Kaj pa, če način vsakodnevne nege prinese več škode kot koristi?