5 trikov za čisto kožo
5 trikov za čisto kožo Čiščenje obraza – zlata vredni nasveti
Roke so najbolj izpostavljene virusom
Roke so najbolj izpostavljene virusom Umivanje in razkuževanje rok sta osnovni orožji v boju proti virusom.
Spoznajte Huile Prodigieuse® Florale
Spoznajte Huile Prodigieuse® Florale Dnevi se daljši, narava je vzcvetela, temperature so prijetnejše, končno nas razvaja tudi sonce … A letošnja pomlad in poletje bosta še bolj cvetlična in romantična, saj je tu novo NUXE suho olje.
Nuxuriance® Ultra krema za roke proti pigmentnim madežem
Nuxuriance® Ultra krema za roke proti pigmentnim madežem Nuxe anti-age krema za roke proti pigmentnim madežem iz linije Nuxuriance® Ultra navduši vsakogar, ki jo preizkusi. Kremo so preizkusile naše matere, babice in prijateljice, mi pa smo opazovali njeno učinkovitost. Rezultati so presenetljivi!
4 koraki do popolnega britja
4 koraki do popolnega britja Številnim moškim na videz preprosto britje lahko prestavlja svojevrsten izziv, še posebej, če uporabljajo neustrezne izdelke in če pozabijo na pripravo kože na britje. Posledice so razdražena in pordela koža, vrasle dlake, ureznine in groba koža brez sijaja.
Kako negovati kožo pozimi
Kako negovati kožo pozimi Zunaj je zima, čas je da temu prilagodite svoj lepotni ritual.
Mešana koža ni več uganka
Mešana koža ni več uganka Ste po uporabi številnih čistilnih gelov, najrazličnejših krem in emulzij dvignili roke, ker vaši koži pač nič ne ustreza? Ste izgubili upanje, da bo vaša koža kdaj zares brezhibno lepa? Mislite, da so vse čudežne obljube proizvajalcev kozmetičnih izdelkov le dober marketing?
Vse, česar še niste vedeli o naravni francoski kozmetiki NUXE
Vse, česar še niste vedeli o naravni francoski kozmetiki NUXE Ko je leta 1989 prevzela Nuxe, ta mali pariški laboratorij za raziskave in razvoj, je hčerka farmacevta in znanstvenika podedovala le eno beležnico, v kateri so bile ročno zapisane formule. Že v otroštvu jo je oče prepričal, da je prav rastlinski svet izvor najpomembnejših terapevtskih odkritij.
Lepota in glamur za brezskrbno uživanje na soncu
Lepota in glamur za brezskrbno uživanje na soncu Zaradi uničevanja zaščitne ozonske plasti iz leta v leto vse več UV žarkov doseže površino Zemlje. To je pojav, ki neposredno vpliva na povečanje akutnih težav s kožo, pa tudi na porast novih primerov kožnega raka. Zato je zaščita pred soncem izjemno pomembna.
Aquabella – Spoznajte lepotni ritual za mešano kožo v 3 korakih
Aquabella – Spoznajte lepotni ritual za mešano kožo v 3 korakih NUXE s svojimi inovacijami vstopil na najzahtevnejše področje nege kože – razvil je popolno naravno rešitev za mešano kožo, ki je med ženskami najpogostejša. Za mnoge je nega mešane kože še vedno nerešljiva uganka, a za NUXE to ne drži več ni več.
Zakaj izbrati dišečo vodico?
Zakaj izbrati dišečo vodico? Kako uživamo v dišavah! So prefinjene in nežne, a dovolj močne, da z njimi pošiljamo naša osebna sporočila. Psihologi pravijo, da so dišave eden izmed redkih simbolov, ki vzbudijo spomine, celo lažje kot vizualne stimulacije.
Šepet nočnih skrivnosti Pariza
Šepet nočnih skrivnosti Pariza Lepota. Umetnost. Kozmetika. Moda. Šarm. Zabava. Strast.