S čarobno harmonijo zelišč do intenzivnega vlaženja

S čarobno harmonijo zelišč do intenzivnega vlaženja

Linija Reve de The s čutnimi teksturami poživi ter zagotavlja 100 % užitek in dobro počutje. Naj vašo kožo razvaja čarobna harmonija svežih zelišč, zelenega čaja in rabarbare. Izvleček zelenega čaja je poznan po svojih vlažilnih lastnostih in poskrbi za mehko in revitalizirano kožo. Linija Reve de The je namenjena vsem ženskam, ki jim je skrb za telo pomembna in cenijo trenutke razvajanja svoje kože.

Z izvlečkom zelenega čaja za dobro vlaženje kože

Laboratorij NUXE je izbral 100 % izvleček zelenega čaja, ki je že več kot tisoč let poznan po svojih dobrih in učinkovitih lastnostih. Predstavlja eno izmed ključnih sestavin v kozmetiki, saj kožo vlaži in ji pomaga ohranjati njen mladosten videz. NUXE je izbral izvleček zelenega čaja v obliki fragmentiranih rastlinskih celic, saj imajo le-te sposobnost, da nemudoma sprostijo vse svoje aktivne molekule in s tem okrepijo kožne strukture.

Izvleček zelenega čaja torej
❤️krepi kožno bariero
❤️in posledično omejuje izgubo vlage,
❤️ krepi naravne vodne rezerve in tako poveča zalogo vlage v globini kože.

Izvleček rži za učvrstitev kože

Rž je poznana že stoletja in z lahkoto uspeva tudi v ekstremnih klimatskih pogojih, kot sta na primer mraz in visoka nadmorska višina.

Nuxe je izbral izvleček rži, saj:
- kožo učvrsti in tonizira,
- je bogat z arabinoksilani, ki okrepijo delovanje kožnih celic.

DIŠAVA
je izjemno sveža in poživljajoča

🌸 zgornje note – rabarbara, grenivka, sveža zelišča

🌸 srednje note – naraven čaj, vrtnica

🌸 temeljne note – mošus lahek les

 

Kaj in zakaj sploh je učvrstilna krema?

Učvrstiti pomeni, da koži povrnemo njeno napetost in prožnost.

Kožne podporne strukture se zanašajo na kolagenska in elastinska vlakna, ki jih proizvajajo fibroblasti. Ko podporna vlakna niso več ustrezno napeta in ko jih ni več dovolj, se koža prične povešati. Posledično postaja bolj ohlapna, izgublja napetost in pričnejo nastajati gube.

Faktorjev, ki so odgovorni za povešanje kože, je seveda več. Med drugim na to vpliva nenadna izguba teže, staranje, vplivi sonca…

Ta pojav sicer prizadane celotno telo, a so nekateri predeli še posebaj izpostavljeni. Da bi ohlapnost preprečili, moramo koži pomagati pri proizvajanju podpornih vlaken in ohranjati njihovo napetost.

Body Rêve de Thé Crème Raffermissante Tonifiante

Je učvrstilna krema za telo, ki okrepi elastičnost kože, poskrbi za bolj gladko, napeto in čvrsto kožo ter izboljša njen tonus. Njena poživljajoča tekstura nemudoma prodre v kožo ter poskrbi za takojšen občutek napetosti.

Nuxe je tudi tokrat poskrbel za svežo in poživljajočo dišavo z notami zelenega čaja,  rabarbare in svežih zelišč.

Njena učvrstilna formula vsebuje kar 96 % naravnih sestavin.

Nanesemo s krožnimi gibi in/ali z gibi navzgor po vsem telesu. Vztrajajmo na predelih, ki so nagnjeni k ohlapnosti. Tekom dni sta koži vidno povrnjeni elastičnost in čvrstost. Po enem mesecu uporabe je koža glada, pri 90%** žensk je bolj napeta in 81%** pa bolj čvrsta. 90%* žensk meni, da je njihova koža navlažena.

 

*Test uporabe – 21 prostovoljcev. % zadovoljstva takoj po nanosu.

**Test uporabe - 21 prostovoljcev. % zadovoljstva po 28 dneh uporabe.