Prednosti zelenega čaja pri negi kože

Prednosti zelenega čaja pri negi kože

Zeleni čaj upravičeno že od nekdaj nosi status kralja med čaji. Na Kitajskem ga uživajo že stoletja, saj se je sčasoma izkazalo, da krepi telo in duha, pomaga pa tudi zdravljenju številnih bolezni. Konec 20. Stoletja se je uživanje zelenega čaja razširilo tudi v zahodnih kulturah.

Že od nekdaj ga torej uporabljamo za
💚izboljšanje osredotočenosti,
💚izboljšanje imunskega sistema,
💚pomaga pa tudi pri odpravi aken
💚in upočasnjuje staranje.

Kako zeleni čaj vpliva na našo kožo?

Zeleni čaj ima številne prednosti – ščiti kožne celice, blagodejno deluje pri zdravljenju problematične kože, poleg tega pa je odličen za vlaženje in hranjenje kože. Na nežen način koži pomaga pri njenem naravnem obnovitvenem procesu, saj jo podpre z antioksidanti in jo preskrbi z vlago. Deluje tudi pomirjujoče, zato ga je priporočljivo uporabljati tudi za nego občutljive kože.

V boju proti prezgodnjemu staranju 

Nekatere študije kažejo, da antioksidanti zelenega čaja vplivajo na prezgodnje staranje kože. Ščitijo celice in spodbujajo njihovo regeneracijo, zato je utrujena koža videte bolj prožna in sveža.

Prav tako k mlajšemu izgledu kože pripomorejo vitamini iz zelenega čaja, predvsem vitamin B2.

Ekstrakt zelenega čaja

☘️krepi kožno pregrado,

☘️omejuje izgubo vode,

☘️krepi naravne zaloge vode in tako kožo globoko vlaži.

Osvežilni deodorant Rêve de Thé

Deodorant je opremljen z inteligentno tehnologijo- gre za trio aktivnih sestavin, ki se prilagodijo potrebam kože in 24 ur učinkovito preprečujejo neprijetne vonjave*. Njegova tekoča tekstura s poživljajočim vonjem zelenega čaja zagotavlja takojšen učinek svežine in ne pušča belih ali rumenih sledi na oblačilih.

Trio aktivnih sestavin se prilagaja potrebam kože in tako učinkovito preprečuje slabe vonjave. Sveža in poživljajoča dišava z notami zelenega čaja, rabarbare in svežih zelišč.

Kolekcija izdelkov Rêve de Thé

Pustite se popeljati v čajne sanje z novo linijo za nego telesa NUXE Rêve de Thé. Čudovita harmonija zelenega čaja, svežih zelišč in rabarbare skupaj s čutnimi teksturami poživi, navlaži*, učvrsti** in kožo ovije v meglico dobrega počutja.

Poiščite izdelke s pomlajujočim vonjem zelenega čaja, ki najbolj ustrezajo vašim potrebam:

💚 Poživljajoči gel za tuširanje, ki preseneti s fino, mehko peno, lahko uporabljate vsak dan, zjutraj in zvečer. Kožno nežno očisti, da postane mehka in udobna, in poskrbi za intenziven občutek svežine.

💚 Deodorant zagotavlja takojšen učinek svežine in ne pušča belih ali rumenih sledi na oblačilih.

💚 Učvrstilna krema za oblikovanje telesa zagotavlja takojšen občutek napetosti in omogoča, da koža postaja bolj čvrsta in elastična.

💚 Poživljajoče mleko za telo, ki navdušuje s svojo neustavljivo mehkobo, vlaži, mehča in poživi kožo. Ker ne pušča mastnega zaključka, se lahko takoj po njegovem nanosu oblečete.

💚 Lepotni nasvet: Za popoln zaključek lepotnega rituala, uporabite Rêve de Thé Poživljajočo dišečo vodico za telo, ki poživi in kožo ovije v meglico dobrega počutja.

 

Kolekcija izdelkov Rêve de Thé, ki je primerna tako za ženske kot za moške, je izdelana v Franciji in spoštuje okolje.

*Z izjemo Poživljajočega gela za tuširanje, Osvežilnega deodoranta in Poživljajoče dišeče vodice za telo.

**Samo Učvrstilna krema za oblikovanje telesa.