Ob nakupu tega izdelka prejmete točke zvestobe v vrednosti: 0,85 €

Arkoroyal Junior BIO Sirop Fortifiant

Junior BIO sirup za otroke
Prehransko dopolnilo za otroke, starejše od 3 let

Pakiranje: Steklenička, steklenička, 140 ml

Koda: 22080473
18,30 €
17,39 €
CENA PRIHRANKA več kupiš, več prihraniš
1x
17,39 €
2x
16,47 €
3x
15,56 €

Opis izdelka Arkoroyal Junior BIO Sirop Fortifiant

Ekološko pridelane sestavine v sirupu za vaše najmlajše. Vsebuje acerolo, propolis, med in matični mleček. Vsebuje vitamin C, ki ima vlogo pri delovanju imunskega sistema ter prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

Brez umetnih barvil in sladil, z okusom jagode.

Ekološko pridelane sestavine v sirupu za vaše najmlajše. Vsebuje acerolo, propolis, med in matični mleček. Vsebuje vitamin C, ki ima vlogo pri delovanju imunskega sistema ter prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

Brez umetnih barvil in sladil, z okusom jagode.

2 čajni žlički na dan od dopolnjenega 3 leta starosti dalje. Pred uporabo pretresite. Jemanje lahko ponovite večkrat na leto.

Način shranjevanja

Po odprtju shranjujte v hladilniku. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Sirupa ne dajemo otrokom, ki so preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin. Priporočene dnevne količine oz. odmerka ne smemo prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporoča se zdrav način življenja.

SESTAVA V PRIPOROČENEM DNEVNEM ODMERKU

2 čajni žlički

Sok jagod acerole v prahu

85 mg

   - od tega naravnega vitamin C

12 mg (15% PDV*)

Izvleček propolisa

33 mg

Med

0,65 g

Matični mleček

0,25 g

*PDV – Priporočeni dnevni vnos

Sladkor sladkornega trsa*, voda, pšenični sirup*, maltodekstrin*, med**, zgoščevalec*: gumi akacije*, matični mleček*, sok jagod acerole v prahu, naravna aroma jagode, izvleček propolisa*, regulator kislosti: koncentrat limoninega soka*.

*Iz ekološke pridelave. Bio proizvod certificira FR-BIO-01.
**Mešanica medu porekla EU in izven EU.

Arkopharma je farmacevtski laboratorij, ustanovljen leta 1980 v Carrosu na obrobju Nice in je specializiran za področje fitoterapije. Smo vodilni evropski proizvajalec zdravil in prehranskih dopolnil rastlinskega izvora.

Narava je srce razvojnega modela Laboratorija Arkopharma, je vir navdiha, raziskovanja in lepote. Arkopharma zato že več kot 40 let raziskuje svet z namenom najti rastline, ki bi lahko bile sestavine naših izdelkov. S tem namenom je bilo doslej kupljenih že več kot 600 različnih vrst rastlin v 40-ih državah sveta. Rastline pridobivamo z gojenjem (setev, sajenje, rezanje) ali z nabiranjem v naravi.

Laboratorij, ki je v Arkopharmi zadolžen za testiranje rastlin, uporablja različne analitične tehnike, kot so identifikacijski testi, mikrobiološke analize, pregledovanje znakov onesnaženosti, koncentracija značilnih aktivnih sestavin, fizikalno-kemijske raziskave ...

100 % naših rastlin je kakovostno pregledanih: odsotnost onesnaževalcev, težkih kovin …

100 % našega matičnega mlečka ima certifikacijsko oznako “Odgovorno čebelarstvo”.

Skoraj 50 % naših rastlin izvira iz Evrope, večinoma iz Francije.

Naša prizadevanja in predanost z več kot 40 let izkušenj na področju fitoterapije in prehranskih dopolnil rastlinskega izvora potrjujejo številni mednarodni standardni in certifikati.

Smo okolju prijazno podjetje, ki na vseh stopnjah proizvodnje deluje v skladu z ekološkimi načeli – zmanjšanje vpliva na okolje, zaščita virov pitne vode, odgovorno ravnanje z odpadki in recikliranje ter zmanjšanje izpustov toplogrednih plinov.

Imamo certifikat FAIR TRADE ter podpiramo majhne lokalne kmete in proizvajalce večinoma ekoloških izdelkov po vsem svetu.

Zavezanost Arkpoharme k ekološki proizvodnji:

  • Optimiziramo kakovost izdelkov.

  • Vpeljujemo prakso, ki zahteva spoštovanje naravnega ravnovesja v okolju in dobrobit živali, vse od surovin do končnih izdelkov.

  • Smo pod nadzorom organa ECOCERT, ki je odobren s strani javnih organov.