Ob nakupu tega izdelka prejmete točke zvestobe v vrednosti: 0,90 €

Arkoroyal Junior BIO Gelee Royale 500 mg

Junior BIO Matični mleček 500 mg
Prehransko dopolnilo za otroke, starejše od 3 let

Pakiranje: Ampule, 10 plastičnih ampul x 15 ml

Koda: 91070138
19,60 €
18,62 €
CENA PRIHRANKA več kupiš, več prihraniš
1x
18,62 €
2x
17,64 €
3x
16,66 €

Opis izdelka Arkoroyal Junior BIO Gelee Royale 500 mg

Sirup v ampulah z okusom jagode.

Matični mleček proizvajajo mlade čebele delavke in je koncentrat hranil za čebeljo matico. Arkoroyal® Junior BIO 500 mg vsebuje ekološko pridelan matični mleček v plastičnih ampulah, ki so varne za uporabo.

Sirup v ampulah z okusom jagode.

Matični mleček proizvajajo mlade čebele delavke in je koncentrat hranil za čebeljo matico. Arkoroyal® Junior BIO 500 mg vsebuje ekološko pridelan matični mleček v plastičnih ampulah, ki so varne za uporabo.

1 ampula zjutraj, razredčena z 200 ml vode. Napitek ima prijeten okus po jagodah. Zaradi naravnih sestavin lahko v ampuli nastane manjša usedlina, ki ne vpliva na kvaliteto vsebine, zato jo je priporočljivo pred uporabo pretresti.

Način shranjevanja

V suhem prostoru, pri temperaturi, ki ne presega sobne. Zaščitite pred svetlobo. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Jemanje se ne priporoča otrokom, preobčutljivim ali alergičnim na katero od sestavin. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne dajajte otrokom, mlajšim od 3 let. Priporoča se zdrav način življenja.

PRIPOROČEN DNEVNI ODMEREK VSEBUJE

1 ampula/monodoza = 15 ml

Matični mleček

500 mg

Med

1300 mg

Voda, koncentrirani sok jabolka ekološkega porekla* (Malus domestica Borkh), med**, matični mleček*, sladkor*, naravna aroma jagode

* Sestavine, pridelane v kmetijstvu, v skladu s pravili ekološkega kmetovanja. Kmetijstvo EU/izven EU.
*Mešanica medu porekla EU in izven EU.
**Iz ekološke pridelave. Bio proizvod certificira FR-BIO-01.

Arkopharma je farmacevtski laboratorij, ustanovljen leta 1980 v Carrosu na obrobju Nice in je specializiran za področje fitoterapije. Smo vodilni evropski proizvajalec zdravil in prehranskih dopolnil rastlinskega izvora.

Narava je srce razvojnega modela Laboratorija Arkopharma, je vir navdiha, raziskovanja in lepote. Arkopharma zato že več kot 40 let raziskuje svet z namenom najti rastline, ki bi lahko bile sestavine naših izdelkov. S tem namenom je bilo doslej kupljenih že več kot 600 različnih vrst rastlin v 40-ih državah sveta. Rastline pridobivamo z gojenjem (setev, sajenje, rezanje) ali z nabiranjem v naravi.

Laboratorij, ki je v Arkopharmi zadolžen za testiranje rastlin, uporablja različne analitične tehnike, kot so identifikacijski testi, mikrobiološke analize, pregledovanje znakov onesnaženosti, koncentracija značilnih aktivnih sestavin, fizikalno-kemijske raziskave ...

100 % naših rastlin je kakovostno pregledanih: odsotnost onesnaževalcev, težkih kovin …

100 % našega matičnega mlečka ima certifikacijsko oznako “Odgovorno čebelarstvo”.

Skoraj 50 % naših rastlin izvira iz Evrope, večinoma iz Francije.

Naša prizadevanja in predanost z več kot 40 let izkušenj na področju fitoterapije in prehranskih dopolnil rastlinskega izvora potrjujejo številni mednarodni standardni in certifikati.

Smo okolju prijazno podjetje, ki na vseh stopnjah proizvodnje deluje v skladu z ekološkimi načeli – zmanjšanje vpliva na okolje, zaščita virov pitne vode, odgovorno ravnanje z odpadki in recikliranje ter zmanjšanje izpustov toplogrednih plinov.

Imamo certifikat FAIR TRADE ter podpiramo majhne lokalne kmete in proizvajalce večinoma ekoloških izdelkov po vsem svetu.

Zavezanost Arkpoharme k ekološki proizvodnji:

  • Optimiziramo kakovost izdelkov.

  • Vpeljujemo prakso, ki zahteva spoštovanje naravnega ravnovesja v okolju in dobrobit živali, vse od surovin do končnih izdelkov.

  • Smo pod nadzorom organa ECOCERT, ki je odobren s strani javnih organov.