Poškodovana in razdražena koža? Cicabio je rešitev

Poškodovana in razdražena koža? Cicabio je rešitev

Si se odločila za lasersko odstranjevanje dlačic? Veliko časa nameniš čiščenju stanovanja in pri tem ne uporabljaš rokavic? Se tudi ti opečeš kdaj pri likanju? Si novopečena mamica, in te skrbi s katero kremo boš negovala suho in razdraženo kožo dojenčka? Ali je tvoj malček velik raziskovalec in se pogosto vrne domov z odrgninami na kolenih?

Cicabio je krema, ki bi jo doma morali imeti prav vsi, vsaj dve ali celo tri tube, saj je primerna za celotno družino, že od prvih mesecev življenja. Priporočajo jo tudi dermatologi!

Njena prvenstvena naloga je, da pomirja in obnavlja poškodovano kožo, in to v prav vseh fazah celjenja. Njena posebnost pa je tudi patent Antalgicine Cicabio, ki deluje na zmanjšanje bolečine, hitro blaži občutek neudobja in zmanjšuje potrebo po praskanju.

Cicabio

Primerna je tudi za:

  • plenični osip in zunanji intimni predel,

  • perioralni dermatitis,

  • odrgnine, vreznine, za površinske opekline,

  • po pilingu, laserju in različnih dermatoloških tretmajih, manjših kirurških posegih, po odstranitvi šivov…

Cicabio creme

Kako deluje Cicabio?

Cicabio bo kožo navlažil, zaščitil pred infekcijami, deloval bo protibolečinsko in proti srbežu. In za razliko od konkurence ne potrebuješ kupovati treh kremic, ampak zgolj eno.

Zakaj priporočamo Cicabio kremo?

Koža nas ščiti pred zunanjim stresom. Poškodovana in razdražena koža je bolj občutljiva in prepustna za zunanji stres, zato je v primeru poškodbe nujno visoko kakovostno celjenje.

Celjenje poteka kar v treh fazah. V prvih 48-72 urah se dogaja v naši koži vnetna faza. Druga faza je faza obnavljanja ali proliferativna faza (do 15 dni). Zadnja oziroma tretja faza pa je maturacijska faza ali remodeliranje (več kot 2 meseca do 2 leti).

Medtem, ko kreme za celjenje pogosto delujejo samo na drugo fazo celjenja, je Cicabio zmagovalec, saj deluje na vse tri faze celjenja. Celjenje je naravna obnova kože.

Cicabio creme

Krema Cicabio, ki ti daje učinek obliža

Kremo namažemo na poškodovan predel. Krema ima lahko teksturo, ki se ne lepi, na koži pa ustvarja učinek obliža, filma, ki diha. Združuje hialuronsko kislino in vlažilne sestavine.

Za celotno družino (tudi za dojenčke in otroke) in z odlično toleranco.

Cicabio kremico lahko uporabljajo dojenčki, otroci in odrasli. Nanesete jo lahko na telo, obraz, ustnice (po 6. mesecu), in zunanje intimne predele. Formula ne vsebuje dišav, ne vsebuje barvil, bež barva je naravna in nanjo vplivajo aktivne sestavine, hipoalergen izdelek, nekomedogen izdelek.

Kako negovati poškodovano in razdraženo kožo?

  • Poškodovan in/ali razdražen predel kože očistimo in osušimo.

  • Področje na tanko namažemo s Cicabio kremo. Lepo je mazljiva in se ne svaljka.

  • Ponovimo 2x na dan do zacelitve.

  • V primeru negovanja/preprečevanja brazgotine, področje masiramo 2x dnevno.

Naneseš jo lahko na telo, obraz, ustnice (po 6. mesecu) ali zunanje intimne predele.

Cicabio vsebuje izjemne sestavine

Za celjenje in obnavljanje kože skrbita Centella asiatica in resveratrol. Za kakovnostno celjenje in ohranjanje vlažnega okolja skrbi Hialuronska kislina. Antalgicine je izjemen patent Bioderme, ki lajša srbečico in vnetje ter deluje protibolečinsko. Baker in cink pa čistita in preprečujeta vdor bakterij, katere bi lahko poslabšala celjenje kože.

Antalgicine je močna aktivna pomirjujoča sestavina. Je derivat (ester) kiotorfina, kateri je naravno prisoten v koži in zmanjšuje zaznavanje vročine in zbadanje. Antalgicine zmanjšuje srbenje, ki se pojavi pri zapiranju rane.

Centella asiatica je majhna, zelnata enoletnica, ki je doma v Azijskih mokriščih, vendar lahko raste tudi v vzhodni Evropi, južni in vzhodni Afriki ter srednji Ameriki. Je zelo pomemba zdravilna rastlina, ki ima med drugimi tudi protivnetne lastnosti, pomaga pri zdravljenju ran, pri težavah s kožo in ščiti pred soncem.

Ta majhna rastlina ima celo vzdevek “tigrova trava”, saj legenda pravi, da so divje zveri Bengala valjali na listih Centella asiatica, da bi pospešili zdravljenje svojih ran in lajšali bolečino.

Resveratrol je rastlinski polifenol, ki se nahaja tudi v groznih peškah. Kot močan antioksidant deluje proti prostim radikalom in pripomore k obnavljanju kože.

 > NA IZDELEK 

Oddajte svoj komentar