Izbrali ste: Domov » Arkopharma » Matični mlečki » Arkoroyal® Dynergie
Arkoroyal® Dynergie

Arkoroyal® Dynergie

Arkoroyal Dynergie, 20 steklenih ampul x 10 ml

Prehransko dopolnilo z ginsengom, matičnim mlečkom, acerolo in propolisom

Redna cena: 21,50 €Spletna cena:17,20 €(Z DDV)
Prihranek0Dobava Na zalogi
Količina:   
Matični mleček proizvajajo mlade čebele delavke in je hranilo za čebeljo matico. Dnevno izleže vse do 3000 jajčec in je najbolj spolno razvito bitje na svetu. Propolis čebele uporabljajo za zaščito panja pred zunanjimi vsiljivci. Acerola je grmičasta rastlina z užitnimi plodovi.

PRIPOROČEN DNEVNI ODMEREK VSEBUJE (= 1 ampula, 10ml)
matični mleček 125 mg
Izvleček korena ginsenga(1)
(pridobljenega iz 1500 mg ginsengovega korena) 375 mg
koncentriran sok iz jagod acerole 200 mg
izvleček propolisa
(pridobljen s standardno ekstrakcijo 50 mg propolisa) 125 mg

SESTAVINE:

Voda, med**, fruktoza, matični mleček, izvleček korena ginsenga (Panax ginseng C.A.May), koncentrirani sok pomaranče (Citrus sinesis (L.) Osbeck), koncentrirani sok jagod acerole (Malphigia glabra L.), izvleček propolisa.

** Mešanica medu EU porekla z medom, ki ni iz EU.

NAVODILO ZA UPORABO:

Od dopolnjenega 15 leta dalje. Zaužijte vsebino 1 ampule zjutraj, z zajtrkom, po možnosti razredčeno z vodo ali sadnim sokom (200 ml).Jemanje lahko ponovite večkrat na leto; zlasti ob menjavi letnih časov. Zaradi naravnih sestavin lahko v ampuli nastane manjša usedlina, zato jo je priporočljivo pred uporabo pretresti. Ne lomite ampule nad kozarcem,pripravljenim za redčenje, saj s tem preprečite padec steklenih drobcev v kozarec.

OPOZORILO:

Če jemljete zdravila, se morate pred uporabo tega prehranskega dopolnila posvetovati z zdravnikom. Zaradi varnostnih razlogov se nosečnicam, doječim materam, sladkornim bolnikom in ljudem s prizadetim kardiovaskularnim sistemom ta proizvod ne priporoča. Prav tako se ne priporoča jemanje tega izdelka osebam, ki so preobčutljive ali alergične na katero od sestavin. Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporoča se zdrav način življenja.

NAČIN SHRANJEVANJA: 

Izdelek hranite na sobni temperature. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

PROIZVAJALEC:

Arkopharma, Francija, LABORATOIRES PHARMACEUTIQUES, BP 28 -06511 CARROS Cedex, tel : 04 93 29 11 28 - www.arkopharma.fr