Izbrali ste: Domov » Kozmetika za moške » Nuxe MEN Gel de Rasage Anti-Irritations
MEN Gel de Rasage Anti-Irritations

Nuxe MEN Gel de Rasage Anti-Irritations

Gel za britje proti razdraženi koži, 150 ml
Hipoalergen
Redna cena: 9,97 €Spletna cena:8,97 €(Z DDV)
Prihranek0Dobava Na zalogi
Količina:   

Delovanje narave

Hipoalergeni gel za britje omogoča natančno britje in varuje vašo kožo pred razdraženostjo.

Dragocene koristi za kožo

Natančno britje: 80%*
Omeji možnost razdraženosti kože: 74%*
Koži zagotavlja udobje: 80%*

*Test uporabnosti izpeljan pod dermatološkim nadzorom na 20 prostovoljcih v 21 dneh - % prostovoljcev, ki se strinjajo s trditvijo.

Edinstvene aktivne sestavine

Gel za britje izboljša natančnost britja, saj njegova tekstura olajša drsenje britvice po koži. Gel obnavlja hidrolipidni film vaše kože (sandalovina in plutovec). Privzdigne dlake, s čimer omogoča britvici, da jih lažje odstrani, s tem pa zmanjša možnost vraščenih dlak (derivat uree). Koža je ponovno prožna in voljna (rastlinski glicerin).

Ali je primerno zame?

Gel za britje je hipoalergen, zato je zmanjšana možnost pojava alergij na izdelek.

NUXE MEN nasveti

Da bi zmehčali dlake in izboljšali britje, hkrati pa kožo še bolje obvarovali pred razdraženostjo, pred uporabo gela za britje na obraz nanesite Huile Prodigieuse® suho olje.  

Gel za britje hranite izven dosega otrok. Doza je pod tlakom. Ne izpostavljajte je sončni svetlobi in temperaturi višji od 50 °C. Embalaže ne luknjajte in sežigajte, niti ko je ta že prazna. Vsebine ne pršite proti ognju ali vnetljivim snovem. Izdelka ne uporabljajte v nobene druge namene, pač pa le za namene, za katere je izdelan. Vsebuje 5,5% vnetljivih snovi.

Lepotni ritual

Stekleničko dobro pretresite, nato nanesite majhno količino gela na vlažen obraz. Zmasirajte, da se gel speni, nato obrijte kožo kot običajno. Po britju izperite peno z vodo.