Kaj je primer in kako se uporablja?

Kaj je primer in kako se uporablja?

Če doslej še niste uporabljali primerja, potem sploh ne veste, kaj zamujate.

Ne glede na to, ali vsak dan nanesete ličila, puder ali BB kremo je primer odličen izdelek, če želite ohraniti sijaj polti, ustvariti popolno podlago za ličenje oziroma se boriti proti mastnemu sijaj na obrazu. Zagotavlja Instagram look tudi takrat, ko ste brez ličil. Čeprav se nekaterim ženska zdi primer nepotreben korak v ritualu nege kože, so tu razlogi, za kaj je pravzaprav dobrodošel član vaše kozmetične torbice.

Kaj je gladilni primer?

Gre za nepobarvan izdelek, ki se uporablja kot zadnji korak v negovalnem ritualu nege kože, torej po serumu in kremi, ter pred nanosom ličil.

Z njim dosežemo brezhibno polt, popravimo nepravilnosti na koži, se znebimo mastnega sijaja, sivega tena, znakov utrujenosti in staranja, poleg tega pa oži razširjene pore in je popolna podlaga za ličenje.

Primerji so zagotovo nepogrešljivi v kovčku vsakega profesionalnega umetnika ličenja, saj je njihova osnovna naloga glajenje in polepšanje kože pred nanosom ličil. Omogočajo lažje nanašanje pudra in fiksirajo ličila. Zelo uporabni pa so tudi pri vsakodnevnem ličenju.

Kako ga uporabljati?

Na očiščen obraz najprej nanesemo serum, kremo za okoli oči in svojo najljubšo dnevno kremo. Nato pride na vrsto primer. Nanaša se s prstnimi konicami z gladilnimi gibi ali nežnim tapkanjem, in sicer predvsem na predele, ki jih želite popraviti: T-predel, izrazne linije okoli oči in na čelu, gube okoli nosu in ust. Za ljubiteljice ličil bo res idealna osnova pred nanosom ličil; polt bo zglajena, ličila pa obstojnejša.

Primer lahko uporabite tudi čez dan – poskrbel bo za takojšnje polepšanje polti. Nanesite ga z nežnim tapkanjem na problematične predele.

Tiste, ki prisegate na naraven videz brez ličil, pa primer nanesite po uporabi dnevne kreme za brezhibno polt.

 

Kateri primer je primeren za moj tip kože?

Primerji so namenjeni vsem tipom kože. Pomembno pa je, da vsebujejo nizek nivo silikonov in kakšni so ti silikoni. Neciklični silikoni so na primer veliko bolj kakovostni, saj ne mašijo por, ne povzročajo mozoljčkov in koži pustijo dihati.

Zato vam lahko s ponosom predstavljamo gladilni primer Crème Prodigieuse® Boost, ki za razliko od preostalih primerjev vsebuje zgolj 20 % necikličnih silikonov in kar 77 % sestavin naravnega izvora.

Je nekomedogen, odlično stopi s kožo in je primeren za ženske vseh starosti in tipov kože. Torej je ustvarjen tudi za vas!

Zgoj v 15 skundah po nanosu ta neobravnai gel poskrbi zapopoln Instagram look, saj deluje na pet vidnih znakov, ki jih hiter način življenja in mestno okolje povzročata koži: nepravilnosti, motna in pusta polt, znaki utrujenosti, masten sijaj na določenih predelih obraza, znaki staranja.

Združuje tri aktivne sestavine naravnega izvora za izboljšanje delovanja kožnih mehanizmov.

Izvleček iz cvetov jasmina je je bogat s flavonoli in ščiti kožo pred prostimi radikali, ki so glavni krivci staranja kože. Ta priljubljena cvetlica poleg vrtnice velja za kraljico dišav v parfumski industriji, hkrati pa simbolizira ljubezen in romantiko.

Cvet ognjiča spodbuja sintezo kolagena ter tako poskrbi, da bo koža čim dlje ohranjena, mladostna in čvrsta.

Riboza oziroma naravni celični sladkor poveča celično aktivnost in spodbuja sintezo kožnih proteinov, ki so odgovorni za čvrstost in elastičnost kože.

Njegova tekstura je brezbarvna, vonj pa … vas bo očaral. Še posebej, če ste ljubiteljice izdelkov linije Crème Prodigieuse® Boost. Subtilna in ženstvena dišava je sestavljena iz svežih, energičnih not jasmina, rožnatega ličija in čutnih temeljnih not belega lesa.

Oddajte svoj komentar