Ob nakupu tega izdelka prejmete točke zvestobe v vrednosti: 1,90 €

Isdinceutics Brighten Melaclear Serum

Antioksidacijski serum za poenotenje tona kože

*Za vse tipe kože

Korekcijski izdelek, ki dermatološko dokazano pomaga izboljšati nepravilnosti na koži, povezane s hiperpigmentacijo.

Pakiranje: Steklenička s kapalko, 15 ml

Koda: 690021809
42,79 €
38,52 €

Opis izdelka Isdinceutics Brighten Melaclear Serum

Korekcijski serum priporočamo za težave s hiperpigmentacijo različnega izvora: izpostavljanje soncu, melazma, reakcije na zdravila ...

Korekcijski serum priporočamo za težave s hiperpigmentacijo različnega izvora: izpostavljanje soncu, melazma, reakcije na zdravila ...

Antioksidacijski učinki vitamina C spodbujajo obnovo kožnih celic, hkrati pa preprečujejo oksidacijo melanina in postopoma posvetlijo prizadeta območja. Fitinska kislina poveča učinke vitamina C in lušči kožo ter ji tako povrne prvotno svetlost. Sistem modulatorja ROS (reaktivne kisikove spojine) pomaga popravljati škodo na koži in ščiti pred prostimi radikali.

Učinek na hiperpigmentacijo, zahvaljujoč se L-askorbinski kislini in titinski kislini
Temni madeži na obrazu. Študija: 10 zdravih posameznikov s temnimi madeži na obrazu. Sodelujoči so izdelek uporabljali doma. Klinična ocena in slike so bile posnete pred in po 90-ih dneh uporabe izdelka. Dr. Emilia Insua, Madrid, Španija.

Zmanjšanje madežev na predelu dekolteja. Slike so bile posnete pred in po 60-ih dneh uporabe izdelka. David et. al Hyperpigmentation: Synthèse, Approche mécanistique et Innovation par une prise en charge Multi-niveaux. DERMáctu, nº 128-Noviembre.

Nekaj kapljic seruma nanesite na prizadeta območja, izogibajte se predelu okoli oči. Priporočljivo je, da se izogibate izpostavljanju soncu in da uporabljate izdelek z zelo visokim zaščitnim faktorjem SPF.

Aqua (Water), Glycerin, Alcohol Denat., Ascorbic Acid, Phytic Acid, Ethoxydiglycol, Sodium Hydroxide, Camellia Sinensis Leaf Extract, Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract.

Seznam sestavin se lahko spremeni. Svetujemo vam, da vedno preverite seznam sestavin, ki so navedene na kupljenem izdelku.

ISDIN je vodilna španska dermatološka znamka, ki nudi popolno paleto izdelkov. Poznani smo po svoji izjemni ekspertizi, ki se odraža tudi na področju zaščite pred soncem in izdelkih proti staranju.

ISDIN je bil ustanovljen leta 1975 v Barceloni, leta 2000 pa se je pričel širiti na mednarodne trge, najprej v špansko govoreče države, od leta 2015 pa še na ostala tržišča.

ISDIN je v lasti Esteve Laboratorij in Puig Grupe in je popolna kombinacija ZNANOSTI in LEPOTE.

ISDIN je PRVI laboratorij, ki je razvil SPF izdelek na VODNI osnovi.

Na voljo imamo široko paleto izdelkov, kar 500 različnih, ki vključujejo zaščito pred soncem, anti-age, izdelke za lase in nohte, akne, nosečnost, intimna nega, nega telesa, oralna nega, otroška linija, psoriaza, atopijska koža, infekcije in repelenti.

Poslanstvo ISDIN-a je POMAGATI LJUDEM DO ZDRAVE IN LEPE KOŽE!