Dobrodošli v prenovljeni spletni trgovini Sophia!

Dobrodošli v prenovljeni spletni trgovini Sophia!

Končno jo imamo – prenovljeno spletno trgovino Sophia.si! Po nekaj mesecih trdega dela, pomanjkanja spanca in velike količine kave, nam je s skupnimi močmi uspelo za vas pripraviti novo podobo naše spletne trgovine. Ne le, da je vizualno bolj privlačna, je tudi veliko bolj pregledna in enostavnejša za uporabo.
Vas, naše drage kupce, pa bomo odslej še bolj razvajali ...

Kaj je novega?
TOČKE ZVESTOBE
V spletni trgovini Sophia vsak nakup šteje, saj s točkami zvestobe nagrajujemo naše zveste kupce.
Z vsakim nakupom tisti kupci, ki ste registrirani v spletni trgovini Sophia, prejmete točke zvestobe v višini 5 % vrednosti nakupa. Točke zvestobe prejmete za vsak nakup, tudi če je izdelek v akciji. Na primer: Če bo vaš nakup znašal 50 €, boste prejeli točke zvestobe v vrednosti 2,5 €.
Ena točka zvestobe torej znaša 0,05 €. Vrednost točk zvestobe je opredeljena na posameznem izdelku, nad sliko izdelka. Točke zvestobe se seštevajo, lahko pa jih koristite samo v celoti. In sicer tako, da na blagajni izberete možnost "Ali želite koristiti točke zvestobe?". Poraba pridobljenih točk je mogoča po 48 urah od naročila. Posamezna točka zvestobe pa je veljavna 180 dni. 
AKCIJE 
Za vas bomo redno pripravljali tudi druge posebne ugodnosti in akcijske ponudbe. Poskrbeli bomo za sezonske akcije (trenutno prejmete GRATIS izdelek ob nakupu izdelkov za zaščito kože pred soncem), Š.O.K. akcije (kratkotrajna izjemna znižanja) in razprodaje. Da boste pravočasno obveščeni o vseh akcijah, vas vabimo, da nas spremljajte na našem Facebook in Instagram profilu, ali pa se naročite na naše e-novice.
BREZPLAČNA SVETOVANJA
Če potrebujete kakovosten nasvet za nego kože, ne veste, katerega izmed izdelkov izbrati ali pa imate zgolj težave pri oddaji naročila, smo za vas dosegljivi na brezplačni telefonski številki 080 35 64 in e-mailu info@sophia.si.

Želimo vam prijetno nakupovanje & hvala za zaupanje!

ekipa Sophia