Brezplačna dostava ob nakupu nad 50 €

Brezplačna dostava ob nakupu nad 50 €

Sophia.si poskrbi za hitro in ugodno dostavo!

Da je nakupovanje na Sophia.si vedno prijetno in ugodno, vam omogočamo:

  • hitro dostavo,

  • brezplačno dostavo za vsa naročila nad 50 €,

  • izbiro dostavne službe.

Naročilo oddano in plačano v dopoldanskem času odpošljemo še isti dan*.

Za vsa naročila nad 50 € stroške dostave krije Sabex d.o.o.
V primeru naročila do 50 € je strošek dostave:

  • 2,40 € preko dostavne službe DPD,

  • 3,05 € preko Pošte Slovenije.

V primeru plačila po povzetju se dodatno zaračuna strošek storitve v višini 1,00 €, ne glede na dostavno službo in višino nakupa.

Pri oddaji naročila lahko izbirate med dostavno službo DPD in Pošto Slovenije. Izberite tistega, ki vam bolj ustreza.

DPD vam pred dostavo pošlje e-mail ali SMS sporočilo o predvidenem datumu dostave paketa. Obvestilo vključuje sledilno številko paketa in povezavo, preko katere lahko urejate naslov in datum dostave. Na dan dostave boste prejeli 2. obvestilo, v katerem se nahaja predviden časovni okvir dostave paketa.
V kolikor je paket z odkupnino, v vseh sporočilih najdete povezavo za enostavno plačilo odkupnine pred prihodom kurirja.
DPD je prilagodljiv in se s kurirjem lahko dogovorite za drug naslov dostave ali za prevzem paketa v DPD paketnih trgovinah.

Paketne trgovine se nahajajo na nekaterih poštah in bencinskih servisih Petrol. Paket je možno prevzeti v času obratovanja DPD paketne trgovine z veljavno osebno izkaznico ali potnim listom in prejeto kodo za prevzem paketa.

TUKAJ lahko preverite seznam paketnih trgovin v vaši bližini.

Pošta Slovenije vas obvesti o prejetem paketu na e-mail in SMS. Obvestilo vključuje sprejemno številko paketa in povezavo do aplikacije, kjer lahko sledite pošiljki, spremenite naslov dostave ali prevzemno mesto oziroma datum dostave. Na dan dostave vam ponovno pošljejo e-mail in SMS, da bo paket ta dan v dostavi. V kolikor vam poštar ne bo mogel izročiti paketa, vam pusti obvestilo z informacijo glede prevzema pošiljke.
Paket lahko prevzamete v poslovalnicah Pošte Slovenije, na bencinskih servisih Petrol (seznam Petrolov) ali na Paketomatih Pošte Slovenije (seznam paketomatov).

*Razen v primeru povečanega števila naročil. Naročil ne pošiljamo ob sobotah, nedeljah in praznikih.

Oddajte svoj komentar