Ob nakupu tega izdelka prejmete točke zvestobe v vrednosti: 0,95 €

Acniben Body blemishes reduction spray

Sprej za telo za zmanjšanje nepravilnosti

*Za mešano, mastno in k aknam nagnjeno kožo - Za telo

Sprej za hitro in enostavno odpravljanje mozoljev in ostalih nepravilnosti po telesu. Zahvaljujoč 360° razpršilu Acniben Body nadzoruje odvečni sebum.

Pakiranje: Sprej, 150 ml

Koda: 690022684
19,59 €

Opis izdelka Acniben Body blemishes reduction spray

Priporočljiv za mastno kožo hrbta in prsi, nagnjeno k aknam. Hitro sušeči sprej zmanjšuje nepravilnosti po telesu. Zahvaljujoč formuli s salicilno in glikolno kislino lušči in obnavlja površino kože.

Priporočljiv za mastno kožo hrbta in prsi, nagnjeno k aknam. Hitro sušeči sprej zmanjšuje nepravilnosti po telesu. Zahvaljujoč formuli s salicilno in glikolno kislino lušči in obnavlja površino kože.

Sprej za telo je popoln izdelek za boj proti mozoljem. Zahvaljujoč svoji formuli s salicilno in glikolno kislino lušči in obnavlja površino kože.

Sestavine:

  • Salicilna kislina pomaga izboljšati stanje z mozolji, zgladi teksturo kože, uravnava sebum in izenači ten kože.
  • Glikolna kislina spodbuja obnovo kože in izboljša nepravilnosti.

Prednosti:

  • Lušči in obnavlja površino kože.
  • Pomaga pri uravnavanju odvečnega sebuma.
  • 360° sprej omogoča nanos na težko dostopna mesta (ramena, hrbet…).
Izdelki specifikacije
Lastnost Vrednost
Pakiranje Sprej
Količina 150 ml
Ikona Novo

Sprej lahko uporabljate vsak dan. Razpršite z razdalje 5 do 10 cm in nežno vmasirajte za boljšo vpojnost. Ne pršite po obrazu.
VARNOSTNI UKREPI: Pozor: posoda pod pritiskom. Pri segrevanju lahko poči. Ne luknjajte ali sežigajte, tudi po uporabi ne. Hranite ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Prepovedano kajenje. Ne izpostavljajte temperaturam nad 50ºC/122ºF. Zaščitite pred sončno svetlobo. Hranite izven dosega otrok. Ne uporabljajte pri otrocih. Ne vdihujte hlapov. Uporabljajte le v dobro prezračenih prostorih. Ne pršite v bližini oči in blizu poškodovane ali ogrožene kože. Izogibajte se stiku z očmi in sluznico. V primeru stika z očmi izperite z obilo vode. Med uporabo tega izdelka je priporočljiva uporaba kreme za zaščito pred soncem. V primeru zagozditve ventila sperite z vročo vodo. 15% vsebina je vnetljive.

Aqua (Water), Alcohol Denat., Glycolic Acid, Glycerin, Dipropylene Glycol, Salicylic Acid, Ammonium Hydroxide, PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether, Disodium EDTA.

ISDIN je vodilna španska dermatološka znamka, ki nudi popolno paleto izdelkov. Poznani smo po svoji izjemni ekspertizi, ki se odraža tudi na področju zaščite pred soncem in izdelkih proti staranju.

ISDIN je bil ustanovljen leta 1975 v Barceloni, leta 2000 pa se je pričel širiti na mednarodne trge, najprej v špansko govoreče države, od leta 2015 pa še na ostala tržišča.

ISDIN je v lasti Esteve Laboratorij in Puig Grupe in je popolna kombinacija ZNANOSTI in LEPOTE.

ISDIN je PRVI laboratorij, ki je razvil SPF izdelek na VODNI osnovi.

Na voljo imamo široko paleto izdelkov, kar 500 različnih, ki vključujejo zaščito pred soncem, anti-age, izdelke za lase in nohte, akne, nosečnost, intimna nega, nega telesa, oralna nega, otroška linija, psoriaza, atopijska koža, infekcije in repelenti.

Poslanstvo ISDIN-a je POMAGATI LJUDEM DO ZDRAVE IN LEPE KOŽE!

Izdelki specifikacije
Lastnost Vrednost
Pakiranje Sprej
Količina 150 ml
Ikona Novo