DostavaIzdelke, naročene v Spletni trgovini, dostavlja dostavna služba DPD. DPD dostavlja pakete vse delovne dni.

Naročene izdelke, ki so na zalogi odpošljemo še isti, oziroma naslednji delovni dan od dneva naročila, če je to mogoče. Razen v primeru da izdelka ni na zalogi. V tem primeru vas bomo obvestili najkasneje naslednji delovni dan po oddaji naročila in vam v primeru predplačila na vašo zahtevo vrnili denar. Maksimalni rok dobave pošiljk je 5 delovnih dni od naročila.

Naročenih izdelkov ne pošiljamo ob sobotah, nedeljah in praznikih.

Ko paket pripravimo, ga oddamo na DPD skupaj z naslovom, e-mailom in telefonsko številko. DPD vam pošlje 1. obvestilo preko e-maila ali sms-a o predvideni dostavi in morebitni višini odkupnine.
Takoj, ko na dan dostave zjutraj kurir skenira paket se avtomatično pošlje 2. obvestilo, v katerem se nahaja predviden 1-urni časovni okvir za dostavo. Vključuje številko kurirja in oddelka za podporo uporabnikom.

V kolikor je prvi poskus dostave neuspešen je prejemnik avtomatično obveščen preko e-maila ali sms-a. Sporočilo vsebuje povezavo, ki vodi direktno do aplikacije FMP, kjer so na voljo vse možnosti za dostavo in prejemniki lahko sami izberejo možnost, ki jim najbolj ustreza. Paketna služba si pridružuje pravico paket dostaviti v treh poizkusih.

DPD je zelo prilagodljiv. S kurirjem se lahko dogovorite za drug naslov dostave ali za prevzem paketa v DPD paketni trgovini.

Paketne trgovine se nahajajo na nekaterih poštah in bencinskih servisih Petrol. Paket je možno prevzeti v času obratovanja DPD paketne trgovine z veljavno osebno izkaznico ali potnim listom. Paket dvignete s prejeto kodo za prevzem.

OBVESTILO
Od 1. aprila 2019 dalje bencinski servisi Petrol prevzemniku paketa zaračunavajo storitev prevzema paketa. To pomeni, da vam, v primeru prevzema vašega paketa na bencinskem servisu, Petrol zaračuna dodatnih 0,30 € za storitev vročitve paketa. Če je paket s plačilom po povzetju, se poleg omenjenega stroška vročitve zaračuna še strošek obdelave odkupnine, in sicer v višini 0,85 €.

Pri nakupu nad 20 EUR strošek pošiljanja krije podjetje Sabex d.o.o.

Cenik dostave
Navadna dostava
Nakup
do 19,99 €

nad 20,00 €
Strošek dostave
2,40 €

BREZPLAČNA DOSTAVA