O Sophia


Izvor imena Sophia

Sophia izhaja iz grščine in pomeni modrost.

Sophia je temeljna beseda grškega helenizma, zibelke sodobne civilizacije. Modrost, kot temeljno vodilo v življenju pomeni več kot zgolj razumnost. Modrost je povezana z zdravjem, lepoto, odnosom do sebe in drugih ljudi, narave in vsega kar nas obdaja.

Vrednote Sophia

- Iskrenost
- Skrb za lepoto in zdravje
- Strokovnost in svetovanje

Sophia – mednarodna znamka

Sophia je mednarodna blagovna znamka, ki združuje najkvalitetnejše znamke s področja lepote in zdravja – Nuxe, Bio-Beaute by Nuxe in Bioderma. Izdelki, ki se prodajajo v spletni prodajalni Sophia so plod raziskav najboljših laboratorijev v Evropi, ki jamčijo za kakovost in učinkovitost svojih izdelkov.

Predstavljene znamke so vodilne na svojih področjih in najhitreje rastoče znamke v svetu. Francija je največji svetovni izvoznik kozmetike, zato največ inovacij prihaja prav od tu. Oba laboratorija Nuxe in Bioderma, pa prihajata ravno iz Francije.

Strokovno svetovanje in povezava s farmacevti, dermatologi, pediatri in zdravniki so jamstvo, da bo vaša koža dobila pravo in učinkovito nego, ki jo potrebuje.

Sophia, vse kar potrebuje vaša koža

Sophia je spletna trgovina, ki ponuja tri različne kategorije kozmetičnih izdelkov, ki izpolnjujejo zahteve potreb vseh tipov kože in uporabnikov. Izdelki so razdeljeni med naravno, bio-organsko in dermatološko kozmetiko, tako da lahko uporabnik na enem mestu najde vse kar potrebuje – od izdelkov za nego kože na obrazu in telesu, do ličil in dišav. Med široko paleto ponujenih izdelkov zagotovo vsakdo najde izdelke zase.

Naravno kozmetiko zastopa vodilna znamka in najinovativnejši laboratorij Nuxe. Namenjena je ženskam, ki iščejo učinkovitost in jim ni vseeno, kaj nanašajo na svojo kožo in preko nje tudi v svoje telo. Več o izdelkih Nuxe si lahko pogledate na www.nuxe.si.

Bio-organsko kozmetiko predstavlja najpopolnejša in revolucionarna znamka Bio-Beaute. Namenjena je vsem, ki želijo naravi dodati še več – sestavine pridelane s pomočjo organskega kmetijstva. Več o Bio Beaute na www.bio-beaute.si.

Dermatološka kozmetika je namenjena vsem, ki imajo težave s kožo – od občutljivih, suhih in aknastih do poškodovanih kož. Bioderma je eden vodilnih francoskih laboratorijev na področju dermo-kozmetike in med najbolj priporočanimi znamkami s strani dermatologov v EU. Že dve leti je tudi glavni pokrovitelj evropskega dermatološkoge kongresa. Več o Biodermi na www.bioderma.si.