Izbrali ste: Domov » Obraz » Nepravilnosti » Gelée Purifiante Micro-exfoliante usage quotidien Aquabella®
Gelée Purifiante Micro-exfoliante usage quotidien Aquabella®

Gelée Purifiante Micro-exfoliante usage quotidien Aquabella®

Čistilni gel z mikro čistilnimi delci za vsakodnevno uporabo, 150 ml
Odstranjuje prekomeren sebum in gladi nepravilnosti
Za mešano kožo
Redna cena: 12,50 €Spletna cena:9,30 €(Z DDV)
Prihranek0Dobava Na zalogi
Količina:   

OPIS:

Dan za dnem ta kristalni gel poskrbi za globinsko čiščenje kože in je ob tem ne izsuši, zahvaljujoč se njegovemu jedru aktivnih sestavin - belemu lokvanju in ekskluzivnemu Naravnemu Blur kompleksu – hkrati pa odstranjuje tudi odvečen sebum. Njegova tekstura je obogatena z modrimi mikro kapljicami naravnega izvora*, ki s kože nežno odstranijo nepravilnosti.
* Čistilni gel z mikro čistilnimi delci vsebuje luščilne delce naravnega izvora. Njihova barva je pridobljena iz naravnega barvila intenzivno modrega minerala, najdenega v finem kamnu Lapis-lazuli.

SESTAVINE:

Aktivne sestavine naravnega izvora: beli lokvanj, hialuronska kislin naravnega izvora, Naravni Blur kompleks (sladkor iz ovsa, izvleček iz zelene leče, izvleček kapucinke), delci mineralnega pudra, modre mikro kapljice.
Nežna, ženstvena in sveža cvetlična dišava z notami kumarice, limone in jasmina.
Vsebuje najmanj 85,3 % sestavin naravnega izvora.

UPORABA:

Gel nanesite vsako jutro in večer. S konicami prstov ga nanesite na vlažno kožo (izogibajte se predelu okoli oči), nato ga izperite. Če pride v stik z očmi, jih temeljito izperite. Idealno ga je uporabiti pred Aquabella® Losjonom za vlaženje, glajenje in krčenje por.

DELOVANJE:

Takoj po nanosu ženske čutijo, da je njihova koža prečiščena (86 % žensk)*, polt pa sveža (90 % žensk)*. Po 28-ih dneh je koža bolj jasna (pri 95 % žensk)*.
* Test uporabnosti – 21 prostovoljcev – % zadovoljstva.