Izbrali ste: Domov » Arkopharma » Arkopharma Cys-Control® Fort Confort Urinaire
Arkopharma Cys-Control® Fort Confort Urinaire

Arkopharma Cys-Control® Fort Confort Urinaire

Prehransko dopolnilo z D-manozo in brusnico, z aromo maline, 14 vrečk po 4 mg
Prehransko dopolnilo
Redna cena: 21,00 €Spletna cena:18,90 € (Z DDV)
Prihranek0Dobava Na zalogi
Količina:   
Cys-Control® Fort je prehransko dopolnilo z visoko koncentracijo D-manoze, ameriške brusnice in jesensko vreso, ki je naravni diuretik in antiseptik z dokazanim antibakterijskim učinkom.

Prehransko dopolnilo učinkovito pomaga pri okužbah sečil ter preprečuje njihovo ponovitev. Ublaži pekoč občutek, blaži krče v trebuhu, uničuje bakterije in povečuje količino nastalega urina, s čimer izpira sečila. 100% aktivne sestavine rastlinskega izvora. 

Brusnica (Vaccinium macrocarpon Ait) – Učinkovitost sadeža potrjena z veliko opravljenimi kliničnimi študijami. Sodi med najučinkovitejša sredstva, s katerim lahko preprečimo ter pozdravimo blago vnetje mehurja. 
 
Jesenska vresa (Calluna vulgaris (L.) Hull) – Zaradi poznega cvetenja je predvsem znana po zdravilnih učinkih. Odličen antiseptik in diuretik, ki razkužuje sečne poti.
 
D-MANOZA – Sladkor, ki se naravno nahaja v brusnicah, borovnicah, breskvah, pomarančah in jabolkih. S svojo edinstveno sposobnostjo nase veže bakterijo E. coli in tako preprečuje, da bi se razmnožila v mehurju. 

SESTAVINE:

SESTAVA V PRIPOROČENEM DNEVNEM ODMERKU dve (2) vrečki
D-manoza 2000 mg
Izvleček brusnice 263 mg
  od tega proantocianidini tipa A 36 mg
Izvleček jesenske vrese v razcvetu 250 mg


Maltodekstrin, D-manoza, ekstrakt brusnice (Vaccinium Macrocarpon Ait.), ekstrakt jesenske vrese v razcvetu (Calluna vulgaris (L.) Hull ), naravna aroma, sok limone v prahu, sladilo: steviol glikozidi.

UPORABA:

Samo za odrasle in mladina od dopolnjenega 18 leta dalje. Vsebino 1 vrečke razredčite z vodo (200 ml) zjutraj in 1 zvečer. 

OPOZORILO:

Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporoča se zdrav način življenja. Ne jemljite skupaj z vedno zelenim gornikom (uva-ursi). Če jemljete antikoagulante, se posvetujte z zdravnikom. Dolgotrajno jemanje se ne priporoča osebam z ledvičnimi kamni. Jemanje se ne priporoča osebam, preobčutljivim na katero od sestavin. Priporočamo, da spijete vsaj 1,5 l vode na dan. 

NAČIN SHRANJEVANJA:

Izdelek zaščitite pred svetlobo, vročino in vlago. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

PROIZVAJALEC:

Arkopharma, Francija, LABORATOIRES PHARMACEUTIQUES, BP 28 -06511 CARROS Cedex, tel : 04 93 29 11 28 - www.arkopharma.fr